Dongen oefent doelpuntloos tegen OSS’20

Dongen – OSS’20 0-0

Voor Dongen was het al de tweede oefenwedstrijd. Het vorige oefenduel tegen Jong FC Den Bosch ging verloren. Op zaterdagavond stond er een oefenwedstrijd gepland tegen OSS’20 dat in dezelfde Hoofdklasse uitkomt als Jong FC Den Bosch.

OSS’20 begon met spits Rob van Sonsbeek die vorig seizoen nog onder contract stond bij RKC Waalwijk. De eerste mogelijkheid was voor Van Sonsbeek. Daarna was Dongen gevaarlijk.

De Dongenaren misten o.a. Kolkert (vakantie), aanwinst Schilder (nog niet fit genoeg) en Giovanni Henskens (geblesseerd). In de eerste helft golfde het spel op en neer en werden er aan beide kanten veel fouten gemaakt. De tweede helft was in het voordeel van Dongen. Op één grote kans van Tony de Groot uit een counter had Dongen nauwelijks iets weggegeven, maar het ontbrak ook aan variatie in de aanval. In de slotfase was spits Jaap van der Waarden nog dichtbij met een kopbal…

Meer foto’s van de oefenwedstrijd Dongen – OSS’20 op Flickr. Dinsdag oefen Dongen weer. Dan in Werkendam tegen Tweededivisionist Kozakken Boys.